Dru Yoga

Stilte

Stilte

Dru Yoga komt voort uit een eeuwenoude Indiase traditie. Het woord Dru is afgeleid van het Sanskriet woord Dhruva en betekent stil, onveranderlijk. Als je Dru Yoga beoefent, ga je naar dat punt in jezelf waar stilte en ruimte is.

In beweging

In beweging

Dru Yoga is een heel zachte vorm van yoga die vloeiende bewegingen combineert met klassieke yogahoudingen (asana's), ademhaling (Pranayama), handhoudingen (mudra's), positieve affirmaties, visualisaties en relaxatie. Veel houdingen en sequenties (bewegingsreeksen) van Dru Yoga zijn gericht op de stimulering van de energiestromen (nadi's) rond het hartcentrum.

Yoga van het hart

Yoga van het hart

Als het hartchakra zich opent, ontwikkel je vanzelf een diep innerlijk evenwicht en leer je vanuit je hart naar jezelf en naar de anderen te kijken.

Dru Yoga helpt ons zo de wereld liefdevoller te zien, zodat we met een milde, meedogende houding en vol vertrouwen in het leven staan.

Dru Yoga voor jong en oud

Dru Yoga voor jong en oud

Dru Yoga is een vloeiende en krachtige vorm van yoga, geschikt voor iedereen. We maken vloeiende, golvende bewegingen waarbij de gewrichten zacht blijven; we houden onze wervelkolom soepel met draaiende bewegingen. Het doel van Dru Yoga is om lichaam, hart en geest met elkaar in evenwicht te brengen.